Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of microbial inhibitor tests.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek.
NORMA vydána dne 1.11.2004
Označení normy: DIN EN ISO 13969:2004-11
Datum vydání normy: 1.11.2004
Kód zboží: NS-243185
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milchprodukte - Anleitung für eine vereinheitlichte Beschreibung mikrobiologischer Hemmstofftests.
NEPLATNÁ
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.9.1991
NEPLATNÁ
1.10.1996
NEPLATNÁ
1.10.1996
NEPLATNÁ
1.7.1997
NEPLATNÁ
1.7.1997
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.