Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of surface colony count of meat - Destructive method (taking down method).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků - Stanovení povrchové počtu kolonií masa - Destruktivní metodou (sundávat metoda).
NORMA vydána dne 1.10.1996
Označení normy: DIN 10112:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.1996
Kód zboží: NS-182155
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchungen von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung des Oberflächenkeimgehaltes auf Fleisch - Destruktives Verfahren (Abtrageverfahren).
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.