Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků - Stanovení aerobních pěstovaných latic bakterií - Spatula metodou (referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: E DIN 10109:2014-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-254933
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.