NEPLATNÁ E DIN 10109:2014-07 1.7.2014 náhled

E DIN 10109:2014-07 (Návrh)

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method (reference method).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků - Stanovení aerobních pěstovaných latic bakterií - Spatula metodou (referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.7.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1366.10 bez DPH
1 366.10

Informace o normě:

Označení normy: E DIN 10109:2014-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-254933
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN 10109:2014-07 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.