Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers.
Automaticky přeložený název:
Spotřebiče na plynná paliva pro provozy společného stravování - Část 2-11: Zvláštní požadavky - Varné nádoby pro tepelnou úpravu těstovin.
NORMA vydána dne 1.9.2006
Označení normy: DIN EN 203-2-11:2006-09
Datum vydání normy: 1.9.2006
Kód zboží: NS-229911
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-11: Spezifische Anforderungen - Nudelkocher.
NEPLATNÁ
1.2.2006
1.2.2006
1.7.2014
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.8.2014
1.2.2006
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.