Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers.
Automaticky přeložený název:
Spotřebiče na plynná paliva pro provozy společného stravování - Část 2-4: Zvláštní požadavky - Ponorné smažiče.
NORMA vydána dne 1.2.2006
Označení normy: DIN EN 203-2-4:2006-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2006
Kód zboží: NS-229914
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-4: Spezifische Anforderungen - Friteusen.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.