Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.
Automaticky přeložený název:
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-7: Zvláštní požadavky - Opékače a otočné rožně.
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: DIN EN 203-2-7:2014-07
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-229916
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.
1.2.2007
1.9.2012
NEPLATNÁ
1.8.2005
NEPLATNÁ
1.10.1999
NEPLATNÁ
1.3.1990
1.10.2009
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.08.2025 (Počet položek: 2 211 925)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.