Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.
Automaticky přeložený název:
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-7: Zvláštní požadavky - Opékače a otočné rožně.
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: DIN EN 203-2-7:2014-07
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-229916
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.
1.2.2007
1.9.2012
NEPLATNÁ
1.8.2005
NEPLATNÁ
1.10.1999
NEPLATNÁ
1.3.1990
1.10.2009
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.