Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of casein and whey protein contents of milk and milk products - Electrophoretic method.
Automaticky přeložený název:
Stanovení kasein a syrovátkové bílkoviny obsahem mléka a mléčných výrobků - Elektroforetický metoda.
NORMA vydána dne 1.6.1996
Označení normy: DIN 10472:1996-06
Datum vydání normy: 1.6.1996
Kód zboží: NS-182522
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Molkenprotein- und Caseinanteils am Gesamtprotein von Milch und Milchprodukten - Elektrophoretisches Verfahren.
1.8.2000
NEPLATNÁ
1.6.2000
1.11.2001
1.1.2003
NEPLATNÁ
1.12.1969
NEPLATNÁ
1.8.1966
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.