Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butyrometric determinations of the fat content of milk and milk products - Part 1: General guidance on the use of butyrometric methods and technical specification for amyalalcohol.
Automaticky přeložený název:
Butyrometric stanovení obsahu tuku mléka a mléčných výrobků - Část 1: Všeobecné pokyny pro používání butyrometric metod a technických specifikací pro amyalalcohol.
NORMA vydána dne 1.6.2000
Označení normy: DIN 10479-1:2000-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2000
Kód zboží: NS-182528
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Butyrometrische Bestimmungen des Fettgehaltes von Milch und Milchprodukten - Teil 1: Allgemeine Anleitung für die Anwendung butyrometrischer Verfahren und technische Lieferbedingungen für Amylalkohol.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.