Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: ČSN ISO 3972
Třídící znak: 560039
Katalogové číslo: 92041
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-178981
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma popisuje sadu objektivních zkoušek k seznámení posuzovatelů se senzorickou analýzou. Popisované zkušební metody mohou být užitečné pro výuku posuzovatelů rozpoznávat chuti a jejich vzájemné rozlišení, výuku posuzovatelů poznávat a seznámit se s různými typy prahů, seznámení posuzovatelů s jejich vlastní citlivostí k chutím a umožnění organizátorovi zkoušek provést předběžnou kategorizaci posuzovatelů. Metody lze také využít pro opakované sledování citlivosti chuti posuzovatelů, kteří již jsou členy senzorických panelů
Oprava vydána dne 1.8.2013
Vybrané provedení:1.10.2008
NEPLATNÁ
1.5.1997
NEPLATNÁ
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.9.2008
NEPLATNÁ
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.11.2010
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.03.2025 (Počet položek: 2 231 896)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.