Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
NORMA vydána dne 1.8.2013
Označení normy: ČSN ISO 3972:2013/Oprava1
Třídící znak: 560039
Katalogové číslo: 93372
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.8.2013
Kód zboží: NS-178979
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
Norma vydána dne 1.1.2013
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.04.2024 (Počet položek: 2 895 375)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.