Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
NORMA vydána dne 1.8.2013
Označení normy: ČSN ISO 3972:2013/Oprava1
Třídící znak: 560039
Katalogové číslo: 93372
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.8.2013
Kód zboží: NS-178979
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
Norma vydána dne 1.1.2013
Vybrané provedení:
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.