ČSN ISO 13580 (571422)

Jogurt - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.12.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena169.40 bez DPH
169.40

Informace o normě:

Označení normy: ČSN ISO 13580
Třídící znak: 571422
Katalogové číslo: 80034
Datum vydání normy: 1.12.2007
Kód zboží: NS-177730
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Ostatní mléčné výrobky

Anotace textu normy ČSN ISO 13580 (571422):

Norma specifikuje metodu pro stanovení celkové sušiny bílého, ochuceného, slazeného a ovocného jogurtu. Podstatou metody je sušení vzorku jogurtu s oxidem zinečnatým v sušárně při teplotě 102 °C _ 2 °C do konstantní hmotnosti za podmínek popsaných v této normě. Pro kompenzaci úbytku vody, ke kterému dochází neutralizací jogurtu oxidem zinečnatým, je nezbytné stanovit titrační kyselost zkušebního vzorku podle ISO 11869. Obsah celkové sušiny jogurtu závisí nejen na odpařené vodě, ale je ovlivněn i titrační kyselostí jogurtu.

ASME BPVC 2019 - předobjednávka

Již nyní si můžete objednat připravované vydání ASME BPVC (Mezinárodní předpisy pro kotle a tlakové nádoby - International Boiler and Pressure Vessel Code), které bude vydáno v červenci 2019.
Předobjednávka ASME - BPVC


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím