Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku.
NORMA vydána dne 1.11.2011
Označení normy: ČSN ISO 13302
Třídící znak: 560692
Katalogové číslo: 89414
Datum vydání normy: 1.11.2011
Kód zboží: NS-177694
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma popisuje metody hodnocení změn senzorických vlastností potravin nebo jejich náhražek (simulantů) způsobených obalem. Metodologie může být použita jako úvodní výběr hodnocení vhodnosti obalového materiálu nebo pro následné sledování přijatelnosti jednotlivých várek/výroby, která probíhá. Tato mezinárodní norma je použitelná na všechny materiály používané pro balení potravin (tj. papír, karton, plast, folie, dřevo). Navíc může být rozšířena na jakýkoliv předmět přicházející do styku s potravinami (kuchyňské potřeby, nátěry, letáky nebo část zařízení, jako jsou těsnění nebo trubky) s cílem kontrolovat potravinářskou kompatibilitu s platnou legislativou ze senzorického hlediska
NEPLATNÁ
1.9.2008
NEPLATNÁ
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.11.2010
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2013
1.2.2012
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.