Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod.
NORMA vydána dne 1.10.2010
Označení normy: ČSN ISO 11870
Třídící znak: 570542
Katalogové číslo: 86810
Datum vydání normy: 1.10.2010
Kód zboží: NS-177585
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma poskytuje návod na:
1.8.2006
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2006
1.8.2009
1.2.2007
1.2.2012
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.