Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod.
NORMA vydána dne 1.10.2010
Označení normy: ČSN ISO 11870
Třídící znak: 570542
Katalogové číslo: 86810
Datum vydání normy: 1.10.2010
Kód zboží: NS-177585
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma poskytuje návod na: a) existující normalizované metody (referenční i butyrometrické) pro stanovení tuku v různých mléčných výrobcích; b) základní principy jakékoli butyrometrické analýzy a hlavní pracovní požadavky; c) ověřování platnosti butyrometrické metody ve vztahu k odpovídající referenční metodě
1.8.2006
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2006
1.8.2009
1.2.2007
1.2.2012
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 24.04.2024 (Počet položek: 2 895 425)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.