ČSN EN ISO 6888-3 (560089)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 3: Průkaz a stanovení nízkých počtů technikou MPN.



NORMA vydána dne 1.11.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 6888-3
Třídící znak: 560089
Katalogové číslo: 68806
Datum vydání normy: 1.11.2003
Kód zboží: NS-169129
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6888-3 (560089):

Tato česká norma specifikuje horizontální metodu stanovení koagulázopozitivních stafylokoků ve výrobcích určených k lidské výživě a ke krmení zvířat. Obsahuje techniku průkazu a techniku MPN doporučené pro stanovení u výrobků, u nichž lze očekávat přítomnost stresovaných stafylokoků a jejich nízkého počtu, například v sušených výrobcích. Je využitelná i pro vzorky prostředí v místech výroby potravin a zacházení s nimi. Obě techniky zahrnují použití tekuté půdy podle Giollitiho a Cantoniho a vyočkování na Baird - Parkerův agar nebo agar s králičí plasmou a fibrinogenem.

K této normě náleží tyto opravy:

ČSN EN ISO 6888-3:2003/Oprava1 (560089) Oprava

Oprava vydána dne 1.7.2005

Vybrané provedení:
Česky -
Tištěné (29.00 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
29.00


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.