Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě.
NORMA vydána dne 1.11.2013
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-6
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 94122
Datum vydání normy: 1.11.2013
Kód zboží: NS-169123
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato část ISO 6887 specifikuje pokyny pro úpravu vzorků odebraných ve všech stádiích od chovu po jatky a pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení, pokud vzorky vyžadují úpravu odlišnou od obecných postupů popsaných v ISO 6887-1. Norma ISO 6887-1 definuje všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení.
Tato část ISO 6887 neplatí pro úpravu vzorků pro zkušební metody stanovení počtu nebo průkazu mikroorganismů, kde jsou podrobnosti o úpravě vzorků specifikovány v relevantních mezinárodních normách.
Tato část ISO 6887 je použitelná pro různé vzorky odebrané z líhně, z chovu, z vozidla nebo od zvířat během přepravy, nebo ze zvířat či jejich těl na jatkách, pro indikaci mikrobiologického stavu zvířat ve vztahu k původcům zoonóz. Tato část ISO 6887 neplatí pro vzorky odebrané pro posouzení hygieny masa. Na ty se vztahuje ISO 6887-2.
Tato část ISO 6887 se netýká vzorků odebraných z vodního prostředí (mořského nebo sladkovodního) ve stádiu prvovýroby. Na ty se vztahuje ISO 6887-3
NEPLATNÁ
1.7.2004
NEPLATNÁ
1.12.2010
1.3.2008
NEPLATNÁ
1.9.2006
1.11.2006
1.6.2014
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.