Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky.
NORMA vydána dne 1.7.2004
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-4
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 70662
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2004
Kód zboží: NS-169121
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.