Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.1.2005
Označení normy: ČSN EN ISO 5534
Třídící znak: 571003
Katalogové číslo: 71857
Datum vydání normy: 1.1.2005
Kód zboží: NS-168764
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.
NEPLATNÁ
1.9.2003
1.1.2004
1.1.2004
1.6.2007
NEPLATNÁ
1.2.2005
1.9.2010
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.