ČSN EN ISO 13720 (560127)

Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.



NORMA vydána dne 1.1.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena186.00 bez DPH
186.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 13720
Třídící znak: 560127
Katalogové číslo: 87469
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-165480
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ČSN EN ISO 13720 (560127):

Tato norma specifikuje metodu stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. v mase a masných výrobcích včetně drůbeže

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.