Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek.
NORMA vydána dne 1.1.2006
Označení normy: ČSN EN ISO 13969
Třídící znak: 570520
Katalogové číslo: 74746
Datum vydání normy: 1.1.2006
Kód zboží: NS-165592
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma uvádí směrnici pro popis mikrobiálních inhibičních zkoušek pro mléko a mléčné výrobky. Záměrem je poskytnout rámcový návod a základ pro hodnocení/validaci mikrobiálních inhobičních zkoušek, který umožní porovnání dat, získaných při použití různých zkoušek a experimentálních studi
NEPLATNÁ
21.5.1984
NEPLATNÁ
21.5.1984
NEPLATNÁ
21.5.1984
NEPLATNÁ
21.5.1984
NEPLATNÁ
21.5.1984
NEPLATNÁ
21.5.1984
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.