Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu) - NADH spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.10.1996
Označení normy: ČSN EN 1137
Třídící znak: 560408
Katalogové číslo: 20131
Datum vydání normy: 1.10.1996
Kód zboží: NS-139070
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.08.2025 (Počet položek: 2 211 667)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.