Norma ČSN EN 1137 1.10.1996 náhled

ČSN EN 1137 (560408)

Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu) - NADH spektrofotometrická metoda.



NORMA vydána dne 1.10.1996


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena186.00 bez DPH
186.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN 1137
Třídící znak: 560408
Katalogové číslo: 20131
Datum vydání normy: 1.10.1996
Kód zboží: NS-139070
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Anotace textu normy ČSN EN 1137 (560408):

Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.