Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky.
NORMA vydána dne 1.6.2007
    
        Označení normy: ČSN 576011
                Třídící znak:  576011
                
                Katalogové číslo:  78581
                
                
               
                Datum vydání normy:  1.6.2007
                  Kód zboží:  NS-131091
          Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
        Země:          Česká technická norma
        Kategorie:  Technické normy ČSN
        
                
              
Tato norma byla vytvořena v návaznosti na rozsáhlou diskuzi mezi profesními svazy oboru zpracování masa, spotřebitelskými organizacemi a kompetentními ministerstvy o nejvhodnějším způsobu stanovení surovinové skladby, smyslových, chemických a fyzikálních požadavků na vybrané tepelně opracované masné výrobky - špekáček, vídeňský párek, debrecínský párek, jemný párek, lahůdkový párek, spišský párek, ostravská klobása, šunkový salám, gothajský salám, salám junior, český salám, kabanos, drůbeží špekáček, drůbeží debrecínský párek, drůbeží vídeňský párek, drůbeží jemný párek, drůbeží šunkový salám, drůbeží gothajský salám a drůbeží salám junior.
  NEPLATNÁ
4.2.1986
  NEPLATNÁ
31.10.1984
  NEPLATNÁ
31.10.1984
  NEPLATNÁ
28.3.1962
4.7.1985
1.12.1997
Poslední aktualizace: 03.11.2025 (Počet položek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.