Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky.
NORMA vydána dne 1.6.2007
Označení normy: ČSN 576011
Třídící znak: 576011
Katalogové číslo: 78581
Datum vydání normy: 1.6.2007
Kód zboží: NS-131091
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma byla vytvořena v návaznosti na rozsáhlou diskuzi mezi profesními svazy oboru zpracování masa, spotřebitelskými organizacemi a kompetentními ministerstvy o nejvhodnějším způsobu stanovení surovinové skladby, smyslových, chemických a fyzikálních požadavků na vybrané tepelně opracované masné výrobky - špekáček, vídeňský párek, debrecínský párek, jemný párek, lahůdkový párek, spišský párek, ostravská klobása, šunkový salám, gothajský salám, salám junior, český salám, kabanos, drůbeží špekáček, drůbeží debrecínský párek, drůbeží vídeňský párek, drůbeží jemný párek, drůbeží šunkový salám, drůbeží gothajský salám a drůbeží salám junior.
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
31.10.1984
NEPLATNÁ
31.10.1984
NEPLATNÁ
28.3.1962
4.7.1985
1.12.1997
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.