Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin.
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: ČSN 569606
Třídící znak: 569606
Katalogové číslo: 77688
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-130916
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe v celém potravinovém řetězci, stanoví obecné a základní principy, které je nutné dodržet při výrobě zdravotně nezávadných potraviny na základě systému samokontroly založených na principech kritických kontrolních bodů
1.8.2002
1.12.2001
1.5.2014
1.5.2014
1.5.2014
1.12.2001
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.01.2025 (Počet položek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.