Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin.
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: ČSN 569606
Třídící znak: 569606
Katalogové číslo: 77688
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-130916
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe v celém potravinovém řetězci, stanoví obecné a základní principy, které je nutné dodržet při výrobě zdravotně nezávadných potraviny na základě systému samokontroly založených na principech kritických kontrolních bodů
1.8.2002
1.12.2001
1.5.2014
1.5.2014
1.5.2014
1.12.2001
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.