Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek.
NORMA vydána dne 1.11.2000
Označení normy: ČSN 560160-7
Třídící znak: 560160
Katalogové číslo: 60484
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-130550
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Cukr a výrobky z cukru
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Tato norma určuje metody pro stanovení redukujících látek v bílém cukru, surovém cukru, případně v rozpuštěném bílém cukru. Zahrnuje metodu Berlínského ústavu,Ofnerovu metodu, dále metodu podle Knight-Allena vhodnou pro nízké koncentrace redukujících látek a metodu podle Luffa a Schoorla, která je vhodná pro vyšší koncentrace redukujících látek.
Změna vydána dne 1.3.2006
Vybrané provedení:29.4.1986
12.10.1971
1.5.1993
1.1.2001
29.3.1985
1.3.2001
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.