Norma ČSN 560160-11 1.9.1994 náhled

ČSN 560160-11 (560160)

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého.



NORMA vydána dne 1.9.1994


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena62.00 bez DPH
62.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560160-11
Třídící znak: 560160
Katalogové číslo: 16910
Datum vydání normy: 1.9.1994
Kód zboží: NS-130529
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Cukr a výrobky z cukru

Anotace textu normy ČSN 560160-11 (560160):

Tato jedenáctá část normy platí pro stanovení obsahu oxidu siřičitého v bílém a surovém cukru. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata zkoušky, kapitolu 3 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 4 - Chemikálie a činidla, kapitolu 5 - Odběr vzorků, kapitolu 6 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 7 - Postup zkoušky, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků a kapitolu 9 - Protokol o zkoušce. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-11 byla vydána v září 1994. Nahradila čl. 49 ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků z 12.10.1971

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.