Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee. Preparation of samples for use in sensory analysis.
Automaticky přeložený název:
Zelená káva - Příprava vzorků pro senzorické hodnocení.
NORMA vydána dne 31.7.2008
Označení normy: BS ISO 6668:2008
Datum vydání normy: 31.7.2008
Kód zboží: NS-114544
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 57347 7 Status: Under Review
31.10.1983
31.10.1983
30.4.1986
31.5.1983
31.12.2011
7.8.2002
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.