Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee.
Automaticky přeložený název:
Vzorkování Coffee. Trier na zelené kávy nebo surové kávy a pergamenové kávy
NORMA vydána dne 31.12.2011
Označení normy: BS ISO 6666:2011
Datum vydání normy: 31.12.2011
Kód zboží: NS-114543
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Káva a náhražky kávy
ISBN: 978 0 580 66464 9 Status: Under Review
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
30.4.1986
23.12.1987
15.2.1995
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.