Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method.
Automaticky přeložený název:
Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením.
NORMA vydána dne 15.1.1998
Označení normy: BS EN ISO 1666:1998
Datum vydání normy: 15.1.1998
Kód zboží: NS-103209
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 29098 0 Status: Under Review
15.6.1995
15.12.1996
15.7.1998
15.7.1998
11.6.2002
15.1.1995
Poslední aktualizace: 16.12.2025 (Počet položek: 2 252 193)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.