Norma BS EN ISO 1666:1998 15.1.1998 náhled

BS EN ISO 1666:1998

Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method.

Automaticky přeložený název:

Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením.



NORMA vydána dne 15.1.1998


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 633.50 bez DPH
3 633.50

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 1666:1998
Datum vydání normy: 15.1.1998
Kód zboží: NS-103209
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy BS EN ISO 1666:1998 :

ISBN: 0 580 29098 0 Status: Under Review

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.