Norma BS EN ISO 11543:2002 11.6.2002 náhled

BS EN ISO 11543:2002

Modified starch. Determination of hydroxypropyl content. Method using proton nuclear magnetic resonance (NMR) spectrometry.

Automaticky přeložený název:

Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu hydroxypropylu - Stanovení pomocí NMR spektrometrie.



NORMA vydána dne 11.6.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 326.30 bez DPH
4 326.30

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 11543:2002
Datum vydání normy: 11.6.2002
Kód zboží: NS-101507
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy BS EN ISO 11543:2002 :

ISBN: 0 580 36616 2 Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.