Norma BS EN ISO 11213:1995 15.6.1995 náhled

BS EN ISO 11213:1995

Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method.

Automaticky přeložený název:

Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu acetylu - Enzymatická metoda.



NORMA vydána dne 15.6.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 633.50 bez DPH
3 633.50

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 11213:1995
Datum vydání normy: 15.6.1995
Kód zboží: NS-101372
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy BS EN ISO 11213:1995 :

ISBN: 0 580 24179 3 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.