Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content. NAD spectrometric method.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny octové (octanu) - NAD spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 15.7.1999
Označení normy: BS EN 12632:1999
Datum vydání normy: 15.7.1999
Kód zboží: NS-82395
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 32212 2 Status: Under Review
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.