Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Method for enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content of fruit and vegetable juices. NADH spectrometric method.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu) - NADH spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 15.1.1995
Označení normy: BS EN 1138:1995
Datum vydání normy: 15.1.1995
Kód zboží: NS-81033
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Enzymatic method. Status: Definitive
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.2.1998
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.