Norma BS EN 1134:1994 15.1.1995 náhled

BS EN 1134:1994

Method for determination of sodium, potassium, calcium and magnesium contents of fruit and vegetable juices by atomic absorption spectrometry.

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS).



NORMA vydána dne 15.1.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3717.10 bez DPH
3 717.10

Informace o normě:

Označení normy: BS EN 1134:1994
Datum vydání normy: 15.1.1995
Kód zboží: NS-81029
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Anotace textu normy BS EN 1134:1994 :

ISBN: 0 580 23159 3 Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.