Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content. NAD spectrometric method.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D- a L- kyseliny mléčné (laktátu) - NAD spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 15.6.1999
Označení normy: BS EN 12631:1999
Datum vydání normy: 15.6.1999
Kód zboží: NS-82394
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 32214 9 Status: Under Review
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.