Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Method determination of the pH-value of fruit and vegetable juices.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hodnoty pH.
NORMA vydána dne 15.1.1995
Označení normy: BS EN 1132:1995
Datum vydání normy: 15.1.1995
Kód zboží: NS-81027
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23148 8 Status: Definitive
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.