Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Determination of total dry matter. Gravimetric method with loss of mass on drying.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové sušiny - Vážková metoda ztráty hmotnosti sušením.
NORMA vydána dne 15.5.1997
Označení normy: BS EN 12145:1997
Datum vydání normy: 15.5.1997
Kód zboží: NS-81438
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 27059 9 Status: Under Review
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.