Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Underfired Broilers
Automaticky přeložený název:
Standard Specification pro Underfired brojlery
NORMA vydána dne 1.5.2010
Označení normy: ASTM F2835-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2010
Kód zboží: NS-54606
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
broil, broiler, char broiler, char-broiler, cooking appliance, counter top mounted, drop-in type, food service equipment, grill, stand mounted, underfired broiler, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||
1.1 This specification covers underfired broilers which utilize gas or electrical heat sources for cooking food in commercial and institutional food service establishments. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. The values given in parentheses are mathematical conversions to SI units that are provided for information only and are not considered standard. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||
|
Historická
1.6.2013
Historická
1.4.2014
Historická
1.10.2011
Historická
1.6.2014
Historická
1.6.2011
Historická
1.10.2009
Poslední aktualizace: 02.05.2025 (Počet položek: 2 198 171)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.