Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Food Service Equipment Manuals
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro Food Service Equipment Návody
NORMA vydána dne 10.4.2000
Označení normy: ASTM F760-93(2000)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.4.2000
Kód zboží: NS-56366
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
Food service equipment, food service equipment manuals, spec. for, ICS Number Code 97.020 (Home economics in general)
1. Scope |
1.1 This specification covers requirements for manuals for food service equipment which shall contain, as a minimum, complete installation, operating, preventive maintenance and service instructions, including applicable charts and diagrams and an illustrated parts data section. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. For specific hazards statements see Section 4. |
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.07.2025 (Počet položek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.