ASTM D5440-93(2009)

Standard Test Method for Determining the Melting Point of Fats and Oils

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro stanovení bodu tání tuků a olejů



NORMA vydána dne 1.4.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 504.20 bez DPH
1 504.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM D5440-93(2009)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2009
Kód zboží: NS-31196
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy ASTM D5440-93(2009) :

Keywords:
fats and oils, leather, melting point, Animal fats, Fats and oils, Leather, Melting point, Oils, Vegetable oils, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.