Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of starch and glucose contents (enzymatic method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení škrobu a glukózy obsahu (enzymatická metoda)
NORMA vydána dne 15.11.1998
Označení normy: BS 4401-18:1998
Datum vydání normy: 15.11.1998
Kód zboží: NS-67526
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Applicable to contents down to 0.30 per cent (m/m). Status: Confirmed
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
15.10.1996
NEPLATNÁ
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.