Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of starch content of meat products (reference method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení obsahu škrobu masných výrobků (referenční metoda)
NORMA vydána dne 28.2.1979
Označení normy: BS 4401-12:1979
Datum vydání normy: 28.2.1979
Kód zboží: NS-67520
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Digestion of test portion with alcoholic potassium hydroxide, addition of hydrochloric acid followed by titrimetric determination of the glucose formed. Applicable to products that do not contain added substances, other than starch, which yield reducing sugars on hydrolysis. Status: Under Review
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
25.11.1970
15.7.1996
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.