Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení volného obsahu tuku
NORMA vydána dne 15.7.1996
Označení normy: BS 4401-5:1996
Datum vydání normy: 15.7.1996
Kód zboží: NS-67533
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 26138 7 Status: Under Review
15.10.1996
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
25.11.1970
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.