Norma BS 4401-5:1996 15.7.1996 náhled

BS 4401-5:1996

Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content.

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení volného obsahu tuku



NORMA vydána dne 15.7.1996


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 523.60 bez DPH
3 523.60

Informace o normě:

Označení normy: BS 4401-5:1996
Datum vydání normy: 15.7.1996
Kód zboží: NS-67533
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy BS 4401-5:1996 :

ISBN: 0 580 26138 7 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.