Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of chloride content (potentiometric method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení obsahu chloridů (potenciometrická metoda)
NORMA vydána dne 15.10.1996
Označení normy: BS 4401-16:1996
Datum vydání normy: 15.10.1996
Kód zboží: NS-67524
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 26069 0 Status: Under Review
15.2.1995
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.