Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of L-(+)-glutamic acid content (reference method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení masa a masných výrobků. Stanovení L - (+) - obsah kyselina glutamová (referenční metoda)
NORMA vydána dne 31.10.1979
Označení normy: BS 4401-14:1979
Datum vydání normy: 31.10.1979
Kód zboží: NS-67522
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Reference method for determining the acid content by enzymic conversion and photometric measurement. Status: Revision Underway
15.10.1996
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
25.11.1970
Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.