DIN - Německé národní normy - strana 17544

Normy DIN - Německé národní normy - strana 17544

DIN - je chráněné označení německých národních technických norem.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy DIN - strana 17544" dle:    


E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods.

NEPLATNÁ vydána dne 1.3.2019

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
816.70


do 7 pracovních dnů
E DIN EN ISO 6887-4:2002-02 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, of initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, fish and fishery products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.2.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 838.60


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-4:2003-12 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 511.40


SKLADEM
DIN EN ISO 6887-4:2012-01 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 511.40


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-4:2014-01 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.30


do 7 pracovních dnů
E DIN EN ISO 6887-4/A1:2010-08 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
816.70


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-4/Ber1:2005-03 NEPLATNÁ

Corrigenda to DIN EN ISO 6887-4:2003-12.

NEPLATNÁ vydána dne 1.3.2005

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
25.30


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-5:2008-10 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.10.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 838.60


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-5:2011-01 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 511.40


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-5:2018-12 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 838.60


do 7 pracovních dnů

Zobrazen záznam od 175430 až 175440 z celkem 190794 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.