DIN - Německé národní normy - strana 17543

Normy DIN - Německé národní normy - strana 17543

DIN - je chráněné označení německých národních technických norem.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy DIN - strana 17543" dle:    


E DIN EN ISO 6887-1:1997-12 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Rules for the preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and of decimal dilutions.

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 161.20


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-1:1999-04 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.4.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 668.60


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-1:2014-01 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 509.10


do 7 pracovních dnů
E DIN EN ISO 6887-2:2002-02 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.2.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.30


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-2:2004-01 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 511.40


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-2:2014-01 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 664.10


do 7 pracovních dnů
E DIN EN ISO 6887-3:2002-02 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.2.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 838.60


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-3:2003-12 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 301.20


SKLADEM
E DIN EN ISO 6887-3:2014-01 NEPLATNÁ

Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.30


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6887-3:2017-07 NEPLATNÁ

Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.7.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 714.40


SKLADEM

Zobrazen záznam od 175420 až 175430 z celkem 190794 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.