Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
DIN - je chráněné označení německých národních technických norem.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Rules for the preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and of decimal dilutions.
NEPLATNÁ vydána dne 1.12.1997
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)
NEPLATNÁ vydána dne 1.4.1999
Vybrané provedení:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014
Vybrané provedení:Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.2002
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků.)
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2004
Vybrané provedení:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014
Vybrané provedení:Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.2002
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.)
NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2003
Vybrané provedení:Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2014
Vybrané provedení:
Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.)
NEPLATNÁ vydána dne 1.7.2017
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 20.07.2024 (Počet položek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.