ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2270

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2270

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2270" dle:    


ISO 7299-2:2021-ed.2.0

Diesel engines — End-mounting flanges for pumps — Part 2: High-pressure supply pumps for common rail fuel injection systems
(Moteurs diesels — Brides de montage des pompes — Partie 2: Pompes d´alimentation a haute pression pour systemes d´injection de combustible a rampe commune)

Norma vydána dne 24.8.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 024.50


SKLADEM
ISO/GUIDE 73-ed.1.0

Risk management - Vocabulary
(Management du risque - Vocabulaire)

Norma vydána dne 13.11.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 052.30


SKLADEM
ISO 730:2009

Agricultural wheeled tractors — Rear-mounted three-point linkage — Categories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N and 4
(Tracteurs agricoles a roues — Attelage trois points monté a l´arriere — Catégories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N et 4)

Norma vydána dne 28.1.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 052.30


SKLADEM
ISO 730:2009/Amd1:2014 Změna

Agricultural wheeled tractors — Rear-mounted three-point linkage — Categories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N and 4 — Amendment 1
(Tracteurs agricoles a roues — Attelage trois points monté a l´arriere — Catégories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N et 4 — Amendement 1)

Změna vydána dne 4.7.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
560.60


SKLADEM
ISO 7301:2021-ed.4.0

Rice — Specification
(Riz — Spécifications)

Norma vydána dne 7.6.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 111.30


SKLADEM
ISO 7301:2021-ed.4.0/Amd1:2024 Změna

Rice — Specification — Amendment 1
(Riz — Spécifications — Amendement 1)

Změna vydána dne 15.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
560.60


SKLADEM
ISO 7303:2025

Simplified method for prediction of the oral bioaccessibility of metals and metalloids in soils
(Méthode simplifiée pour la prédiction de la bioaccessibilité orale des métaux et des métalloides dans les sols)

Norma vydána dne 16.10.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 827.60


SKLADEM
ISO 7304-1:2025-ed.2.0

Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method
(Semoule de blé dur et pâtes alimentaires — Appréciation de la qualité de cuisson par analyse sensorielle — Partie 1: Méthode de référence)

Norma vydána dne 10.11.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 024.50


SKLADEM
ISO 7304-2:2008

Alimentary pasta produced from durum wheat semolina — Estimation of cooking quality by sensory analysis — Part 2: Routine method
(Pâtes alimentaires produites a partir de semoule de blé dur — Appréciation de la qualité de cuisson par analyse sensorielle — Partie 2: Méthode de routine)

Norma vydána dne 11.8.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 024.50


SKLADEM
ISO 7305:2019-ed.3.0

Milled cereal products — Determination of fat acidity
(Produits de mouture des céréales — Détermination de l´acidité grasse)

Norma vydána dne 13.3.2019

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 024.50


SKLADEM

Zobrazen záznam od 22690 až 22700 z celkem 25885 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.