Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1)
Změna vydána dne 23.10.2017
Vybrané provedení:
Celery seed (Apium graveolens Linnaeus) — Specification
(Graines de céleri (Apium graveolens Linnaeus) — Spécifications)
Norma vydána dne 20.3.1986
Vybrané provedení:
Fenugreek, whole or ground (powdered) — Specification
(Fenugrec, entier ou en poudre — Spécifications)
Norma vydána dne 1.12.1982
Vybrané provedení:
Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — Specification
(Laurier (Laurus nobilis L.) — Feuilles entieres et broyées — Spécifications)
Norma vydána dne 13.7.2004
Vybrané provedení:
Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) — Specification
(Muscade entiere ou brisée et macis entier ou en morceaux (Myristica fragrans Houtt.) — Spécifications)
Norma vydána dne 14.11.2002
Vybrané provedení:
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
(Hydrocarbures liquides réfrigérés — Mesurage statique — Procédure de calcul)
Norma vydána dne 24.10.2025
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp.)
Norma vydána dne 23.2.2017
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp. — Amendement 1: Extension de la plage de températures pour l’incubation, amendement du statut de l’Annexe D et correction de la composition des milieux MSRV et SC)
Změna vydána dne 6.3.2020
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feed — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 2: Enumeration by a miniaturized most probable number technique
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des salmonella — Partie 2: Dénombrement par une technique miniaturisée du nombre le plus probable)
Norma vydána dne 5.11.2012
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 3: Lignes directrices pour le sérotypage des Salmonella spp.)
Norma vydána dne 8.7.2014
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 10.12.2025 (Počet položek: 2 249 470)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.