ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2188

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2188

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2188" dle:    


ISO 660:2020-ed.4.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of acid value and acidity
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de l´indice d´acide et de l´acidité)

Norma vydána dne 30.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 051.00


SKLADEM
ISO 6601:2002-ed.2.0

Plastics — Friction and wear by sliding — Identification of test parameters
(Plastiques — Frottement et usure par glissement — Identification des parametres d´essai)

Norma vydána dne 5.11.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 051.00


SKLADEM
ISO 6603-1:2000-ed.2.0

Plastics — Determination of puncture impact behaviour of rigid plastics — Part 1: Non-instrumented impact testing
(Plastiques — Détermination du comportement des plastiques rigides perforés sous l´effet d´un choc — Partie 1: Essais de choc non instrumentés)

Norma vydána dne 9.3.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 165.10


SKLADEM
ISO 6603-2:2023-ed.3.0

Plastics — Determination of puncture impact behaviour of rigid plastics — Part 2: Instrumented impact testing
(Plastiques — Détermination du comportement des plastiques rigides perforés sous l´effet d´un choc — Partie 2: Essais de choc instrumentés)

Norma vydána dne 2.6.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 890.90


SKLADEM
ISO 6605:2017-ed.3.0

Hydraulic fluid power — Test methods for hoses and hose assemblies
(Transmissions hydrauliques — Méthodes d´essai pour les tuyaux et flexibles)

Norma vydána dne 28.6.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 051.00


SKLADEM
ISO 6608-1:2024

Active and intelligent packaging — Part 1: General requirements and specifications of active packaging
(Emballage actif et intelligent — Partie 1: Exigences et spécifications générales relatives a l´emballage actif)

Norma vydána dne 5.9.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 092.30


SKLADEM
ISO 661:2003-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Preparation of test sample
(Corps gras d´origines animale et végétale — Préparation de l´échantillon pour essai)

Norma vydána dne 14.5.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 356.80


SKLADEM
ISO 6611:2004-ed.2.0

Milk and milk products — Enumeration of colony-forming units of yeasts and/or moulds — Colony-count technique at 25 degrees C
(Lait et produits laitiers — Dénombrement des unités formant colonie de levures et/ou moisissures — Comptage des colonies a 25 degrés C)

Norma vydána dne 21.10.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 051.00


SKLADEM
ISO 6612:2023-ed.2.0

Windows and doors — Resistance to wind load — Test method
(Fenetres et portes — Résistance au vent — Méthode d’essai)

Norma vydána dne 10.3.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 051.00


SKLADEM
ISO 6613:2023-ed.2.0

Windows and doors — Air permeability — Test method
(Fenetres et portes – Perméabilité a l’air – Méthode d’essai)

Norma vydána dne 24.3.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 092.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21870 až 21880 z celkem 25834 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.