ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2178

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2178

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2178" dle:    


ISO 6882:1981

Asparagus — Guide to refrigerated transport
(Asperges — Guide pour le transport réfrigéré)

Norma vydána dne 1.8.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 344.50


SKLADEM
ISO 6883:2017-ed.5.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of conventional mass per volume (litre weight in air)
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de la masse volumique conventionnelle (poids du litre dans l´air))

Norma vydána dne 1.2.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 016.70


SKLADEM
ISO 6884:2008-ed.2.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of ash
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination du taux de cendres)

Norma vydána dne 27.11.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 344.50


SKLADEM
ISO 6885:2016-ed.4.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of anisidine value
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de l´indice d´anisidine)

Norma vydána dne 11.2.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 016.70


SKLADEM
ISO 6886:2016-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de la stabilité a l´oxydation (essai d´oxydation accéléré))

Norma vydána dne 15.2.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 073.10


SKLADEM
ISO 6887-1:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 1: Regles générales pour la préparation de la suspension mere et des dilutions décimales)

Norma vydána dne 15.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 129.40


SKLADEM
ISO 6887-1:2017-ed.2.0/Amd1:2024 Změna

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions — Amendment 1: Requirements and guidance on the use of a larger test portion size for qualitative methods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 1: Regles générales pour la préparation de la suspension mere et des dilutions décimales — Amendement 1: Exigences et recommandations sur l’utilisation d’une taille de prise d’essai plus grande pour les méthodes qualitatives)

Změna vydána dne 18.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
576.20


SKLADEM
ISO 6887-2:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 2: Regles spécifiques pour la préparation des viandes et produits carnés)

Norma vydána dne 15.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 016.70


SKLADEM
ISO 6887-3:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche)

Norma vydána dne 15.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 073.10


SKLADEM
ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020 Změna

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche — Amendement 1: Préparation des échantillons pour gastéropodes marins crus)

Změna vydána dne 3.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
576.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21770 až 21780 z celkem 25370 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.