Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Peppercorns (piper nigrum L.) in brine. Specification and test methods.
Automaticky přeložený název:
Pepře (Piper nigrum L.), ve slaném nálevu. Specifikace a zkušební metody.
NORMA vydána dne 9.2.2011
Označení normy: UNE-ISO 11162:2011
Datum vydání normy: 9.2.2011
Kód zboží: NS-567715
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
9.2.2011
24.3.2010
28.10.2009
9.2.2011
12.6.2013
12.6.2013
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.